AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ΑΕΚ βλέπουν τον Τζαβέλα ως τον νέο Τσιγκρίνσκι

Ο Γιώργος Τζαβέλλας χαίρει εκτίμησης από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός προτάθηκε με τους κιτρινόμαυρους να βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωσή του.

Πάμε όμως να δούμε πως έχει το ρεπορτάζ. Ο Τζαβέλλας προτάθηκε στην ΑΕΚ, αλλά στην ουσία δεν έχει μάνατζερ γιατί εδώ και καιρό τα έχει… σπάσει με τον Πολ Κουτσολιάκο. Εκπροσωπείται από δικηγόρο. Την Άσπα Σουλούκου, όπου η αδερφή της Λίνα, είναι γενική διευθύντρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επίσης μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αλάνιασπορ μέχρι το 2023. Ομάδα στην οποία είναι βασικός και αναντικατάστατος, ενώ επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδας μιας και τον εμπιστεύεται ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Σίγουρα ο Έλληνας αμυντικός έχει πολλά ερείσματα μέσα στην ΑΕΚ. Χαίρει εκτίμησης του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου, του Γιάννη Παπαδημητρίου αλλά και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ίσως αυτό παίξει το μεγαλύτερο ρόλο μιας και η Ένωση ψάχνει έναν αντι-Τσιγκρίνσκι από φυσική παρουσία και προσφορά.

Ο Τζαβέλλας είναι ένας έμπειρος ποδοσφαριστής (33 ετών), πολυθεσίτης, είναι εν ενεργεία διεθνείς, έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, παίζει τα αποδυτήρια στα δάχτυλα και είναι αρκετά διαδραστικός με επιρροή στους συμπαίκτες του, αλλά και στους αντιπάλους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όλα αυτά βέβαια, εφόσον αποχωρήσει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος πάντως θέλει να συνεχίσει για ακόμα δύο χρόνια. Τόσο πιστεύει ο Ουκρανός ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει στην ΑΕΚ. Αντίθετα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν μια διαφορετική άποψη για τον Τσιγκρίνσκι. Τον θέλουν σε ρόλο όπως είναι ο Καρεμπέ στον Ολυμπιακό. Η περίπτωση του Τσιγκρίνσκι είναι ξεχωριστή σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση της ομάδας.