AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελειώνει το θέμα προπονητή μέσα στην εβδομάδα – Στο προσκήνιο ξανά ο Μιλόγεβιτς

Έκλεισε σπίτι στα Νότια Πρόστια πριν από λίγες μέρες. Τυχαία; Μάλλον όχι. Ο λόγος για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που περιμένει να αναλάβει ελληνική ομάδα με την ΑΕΚ να είναι το φαβορί σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί το εναλλακτικό πλάνο για τη διοίκηση της Ένωσης, καθώς η υπόθεση Ρεμπρόφ σας έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως είναι δύσκολο τόσο λόγω του οικονομικού όσο και της επιθυμίας του Ουκρανού μετά την Φερεντσβάρος να συνεχίσει σε ανώτερο πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν όσο περνούν οι ώρες ο Μιλόγεβιτς κερδίζει πόντους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Sportime” ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα που γνωρίζει την Ελλάδα φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τον κιτρινόμαυρο πάγκο, γυρνώντας τούμπα τα προγνωστικά.

Σίγουρα πάντως μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει κατασταλάξει στον εκλεκτό που θα καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν. Και όλα αυτά στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει στον Μανόλο Χιμένεθ αν θέλει να συνεχίσει ή όχι μαζί του. Το μόνο που ξέρουμε δια στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη είναι πως ο Ισπανός είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής της Ένωσης.