AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τρομερό γκολ του Γκαρσία σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στην Κοζάνη (video)

H ΑΕΚ Β νίκησε 1-0 την Κοζάνη στο στάδιο της πόλης σε αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο αγώνας κρίθηκε από ένα εκπληκτικό γκολ του Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος στο 18ο λεπτό εξαπέλυσε έξω από την περιοχή ένα εκπληκτικό που κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας, αφού πρώτα χτύπησε στο εσωτερικό του αριστερού «Γ». Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΚ και ισοβαθμία στην 5η θέση με Ηρακλή και ΠΑΟΚ Β.

ΚΟΖΑΝΗ: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης (84′ Γιάκος) Σιατραβάνης (74′ Παπαδόπουλος) Νάτσος (74′ Κανούλας) Αναστασόπουλος (84′ Ποζατζίδης) Μάγκανιτς (68′ Καλλέργης) Γραμμένος, Μαξίμοβιτς.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας, Φοφανά, Γεμπόα, Παυλίδης, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς (77’΄Κοσίδης) Λαμαράνα, Μαχαίρας (88′ Κανελλόπουλος) Τζ. Γκαρσία (62′ Χριστόπουλος) Θεοδωρίδης.

Μετά τη λήξη του αγώνα η αποστολή της ΑΕΚ Β δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους των γηπεδούχων που ιδιαίτερα στόχευσαν στον γενικό αρχηγό Ηλία Ατματσίδη και στον προπονητή Νίκο Κούστα.

Μέσα σε συνθήκες ζούγκλας και τραμπουκισμών, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έφτασαν με δυσκολία στα αποδυτήρια, όπου και εκεί η κατάσταση άργησε να εκτονωθεί. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Β Αποστόλη Χριστόπουλου με σκισμένη τη φανέλα και με αίματα στη μύτη μετά από γροθιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Judah Garcia (@judahgarcia_)