AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ευκαιρία να… σκουπίσει τον ΠΑΟΚ και να προκριθεί στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Το 2-0 στη σειρά των αγώνων των πλέι οφ θέλει να κάνει απόψε (20:00, ΕΡΤ 3) η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου επικράτησε με 102-89 και απόψε έχει την ευκαιρία να… σκουπίσει τον ΠΑΟΚ και να προκριθεί, αφού η σειρά θα κριθεί συνολικά στις δύο νίκες.

Φυσικά τα προβλήματα για τη Βασίλισσα δεν λείπουν. Ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι το τελευταίο πλήγμα, έχοντας τεθεί νοκ-άουτ για 20 μέρες, μιας και η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής γαστροκνημίου.

Θυμίζουμε ότι απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους και οι Μάρκους Σλότερ, Δημήτρης Μωραΐτης και Νίκος Ρογκαβόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει μείνει με 12 διαθέσιμους παίκτες για το αποψινό ματς. Όσο για τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν προβλήματα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χρυσόστομος (Τόμι) Σχινάς (Αττικής), Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και Βασίλης Πιτσίλκας (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας).