AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Δέδας: Θέλουμε να ανανεώσουμε με τον Χάμερ, πιστέψαμε τη νίκη από την αρχή

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του εξέφρασε ο Στέφανος Δέδας. Ο κόουτς της Βασίλισσας δήλωσε μετά το νικηφόρο παιχνίδι επί του ΠΑΟΚ πως οι παίκτες του παρά τις δυσκολίες παλεύουν και αυτό φάνηκε στην νίκη με 72-67.

Επιπλέον στάθηκε στην προσφορά του Ίαν Χάμερ στην «Βασίλισσα» αλλά και στο γεγονός πως έχει ήδη μιλήσει μαζί του για την επόμενη χρονία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή στην ΕΡΤ3:

«Το πιστέψαμε από την αρχή. Είχαμε και την απουσία του Παππά που ήρθε την τελευταία στιγμή και έτσι τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Εμείς όμως έχουμε μάθει να παλεύουμε. Προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ με τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου σε κάθε ματς. Εκτελέσαμε καλά την στρατηγική σήμερα. Έδωσαν όλοι οι παίκτες βοήθεια, είτε έπαιξαν 1 δευτερόλεπτο είτε 40 λεπτά. Ο Χάμερ είναι ένας παίκτης που ξέρω καλά, ξέρω ότι μπορεί να παίξει το δικό μου παιχνίδι, έχει προσφορά και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι ένα πολυ-εργελείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε για του χρόνου, είναι παίκτης με χαρακτήρα και θέλουμε να κάνουμε έναν κορμό και να συνεχίσουμε».