ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ έχεις ευκαιρία για τη 2η θέση

Σε ένα παιχνίδι που θα είναι ανοιχτό από άποψη αποτελέσματος, η ΑΕΚ καλείται σήμερα (19:30, Novasports 1) να πάρει τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αρπάζοντας την ευκαιρία που της δίνεται να πιάσει τον Αρη στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Με το τρίποντο οι κιτρινόμαυροι θα ξεφύγουν 6 βαθμούς από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Τα προβλήμα φυσικά δεν λείπουν και είναι αρκετά. Συγκεκριμένα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει σε 9 παίκτες. Εκτός είναι οι τραυματίες Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Μιτάι, Σιμόες και Τάνκοβιτς, αλλά και οι τιμωρημένοι Κρίστισιτς και Χνιντ. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν συμπληρώνει καν 20άδα και θα έχει μόνο 19 διαθέσιμους παίκτες.

Ετσι, κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Αθανασιάδης με τους Σβάρνα και Λάτσι στα στόπερ. Ο Νταντσένκο πιθανότατα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Λόπες στο αριστερό. Σιμάνσκι και Σάκχοφ θα είναι τα δύο χαφ, με τον Μάνταλο πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρεθεί ο Λιβάι Γκαρσία και στο αριστερό ο Αλμπάνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ σε σχηματισμό 4-2-3-1.