ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενωμένοι και μαχητικοί

Αντίδραση θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του από το παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν μαχητικότητα και να παρουσιαστούν ενωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείξουμε μέσα στο γήπεδο, όσα πρέπει να αποδείξουμε. Πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη που έχουμε πάρει από τον κόσμο και τον κ. Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το αν ανησυχεί μήπως αυτό το κλίμα επηρεάσει την ομάδα του: «Αυτό που συνέβη το τελευταίο 24ώρο πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε, να αναρωτηθούμε και να δούμε ως κάτι θετικό. Να το δούμε ως «οργή» και να τη μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτούμε το παρελθόν. Το αφήνουμε πίσω. Ξεκινάμε από το μηδέν. Να δώσουμε τα πάντα και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Για το αν έχει εντοπίσει πού οφείλονται οι κακές εμφανίσεις: «Θεωρώ ότι στα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη. Ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος. Παίζαμε ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι δεν έχει τόση σημασία ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά το πάθος. Δεν είχαμε αρκετή μαχητικότητα για να κερδίσουμε. Αυτό είπα στους παίκτες. Αυτό τους έδειξα στην ανάλυση. Αύριο πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν σκέφτεται προσθήκη στο επιτελείο του και σε ποια θέση διέψευσε τη σχετική φημολογία: «Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά. Το επιτελείο δουλεύει σωστά. Δεν χρειάζομαι κάτι».