ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πολ Κουτσολιάκος παίζει… μπάλα με τον Γαλανόπουλο

Ολοι πωλούνται εάν έρθει ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό είναι το μήνυμα της διοίκησης Μελισσανίδη που έχει βγει προς τα έξω από την πρώτη στιγμή. Εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και ο ποδοσφαιριστής είναι σύμφωνος με τη μετακίνησή του τότε δεν υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου. Το συμβόλαιο του 22χρονου μέσου της ΑΕΚ φτάνει τα 120.000 ευρώ και ο ατζέντης του, ο Πολ Κουτσολιάκος εδώ και περίπου τρεις μήνες έχει αρχίσει τις επαφές με την ευρωπαϊκή αγορά. Το συμβόλαιο του Γαλανόπουλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και ο νεαρός χαφ δύσκολα θα μπορούσε να πουληθεί με περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ. Ειδικά τώρα που βρίσκεται σε περίοδο θεραπείας.

Ο Πολ Κουτσολιάκος έχει πολύ καλές πηγές στη γερμανική αγορά και η Μάιντς είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γαλανόπουλο. Η επιστροφή στην κανονικότητα, όποτε γίνει αυτή, αναμένεται να φέρει εξελίξεις.

Είναι γνωστό πως πέραν του Γαλανόπουλου, στη βιτρίνα πώλησης της ΑΕΚ βρίσκονται και οι Ολιβέιρα, Λιβάγια, Μάνταλος κ.α. Αρκεί όπως γράψαμε και παραπάνω να ικανοποιηθεί η πλευρά της Ενωσης.