ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με νίκη κλειδώνει την Ευρώπη και πετά εκτός τον Παναθηναϊκό

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό της ΑΕΚ στο αποψινό (21:30) παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η Ένωση θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να αποσπαστεί στο +8 από τους πράσινους και να τους αφήσει από τώρα εκτός Ευρώπης. Παράλληλα, η ίδια θα τσεκάρει εισιτήριο για το Conference League στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλέι οφ.

H AEK αναμένεται να παραταχθεί με σχηματισμό 4-2-3-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την κιτρινόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βασιλαντωνόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Σβάρνα. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι, με τους Αλμπάνη, Μάνταλο και Γκαρσία πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ και Κοσίδης. Εκτός παραμένουν οι Τάνκοβιτς, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια, Χριστόπουλος, Σιμόες και Σάκχοφ.