AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ Β με ουσία, έφυγε με το διπλό (0-1) από την Πάτρα

Η ΑΕΚ Β αποδείχτηκε ουσιαστική, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της Παναχαϊκής και έφυγε από την Πάτρα με σημαντικό διπλό (0-1) στην πρεμιέρα του Β ομίλου της Super League 2. Στο πλευρό των κιτρινόμαυρων περισσότεροι από 200 οπαδοί.

Η Ένωση ήταν καλύτερη και πιο επικίνδυνη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την πρώτη της φάση με τον Νίνο στο 11ο λεπτό, με τον Κολοβούρη να βγάζει το τετ-α-τετ, ενώ ο κίπερ των γηπεδούχων είχε απάντηση και στην ευκαιρία του Θεοδωρίδη στο 34’.

Τελικά, η τρίτη και… φαρμακερή ήρθε στο 62ο λεπτό, όταν ο Ζαμόρα έκανε τραγική πάσα προς τον τερματοφύλακά του, με τον Σόσα να κλέβει και να πλασάρει ιδανικά για το 1-0. Ο νεαρός Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος εντάχθηκε στην ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πίσω πάσα του Ζαμόρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΚ Β κόντρα στην Παναχαϊκή!

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Ζαμόρα, Μπεξαβάνος, Καραγιάννης (46′ Τραορέ), Λυμπεράκης (81′ Μασούρας), Πανάγου, Ζέκοφ, Κοζορώνης, Ρόβας (46′ Ντε Τόμας), Νίλι, Πατρινός (27′ λ,τ Λεσάι).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλίδης, Κανελλόπουλος (43′ λ.τ Ρουκουνάκης), Κατσικάς (58′ Σόσα), Μαρούτσης, Γαλανόπουλος (76′ Κολιμάτσης), Νίνο, Γκολφίνος (46′ Ντοναλντόνι), Θεοδωρίδης (58′ Παυλάκης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *