ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός σε Ριζούπολη ή Πανθεσσαλικό

Στις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με πιθανή έδρα διεξαγωγής τη Ριζούπολη ή το Πανθεσσαλικό. Και πάλι όμως ο Ολυμπιακός αντιδρά και έχει μαζί του και τη Super League.

Η Λίγκα επανέλαβε την επιθυμία της να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα εκείνη τη μέρα, ωστόσο με την απόφαση της Ομοσπονδίας κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αφού εξέτασε τις πιθανές ημερομηνίες, πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στις 16 Δεκεμβρίου, χωρίς αυτό να γίνεται αποδεκτό.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα ρόστερ που θα χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες, θεωρητικά η αγωνιστική σεζόν 2019/20 ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και πλέον υπάρχουν δύο πιθανές επιλογές.

Η πρώτη είναι η ΕΠΟ να παρατείνει τη σεζόν μέχρι τη μέρα του τελικού κάτι που θα τα αποφασίσει σε νεότερο συμβούλιο ή τελικά θα δοθεί η σύμφωνη γνώμη οι ομάδες να παραταχθούν με τα νεότερα ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαια ότι η Ομοσπονδία θα έρθει σε συνεννόηση με την UEFA προκειμένου να λάβει και τις ανάλογες αποφάσεις για αυτό το ζήτημα, το οποίο είναι ακόμα στον… αέρα.