AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Παρουσία Αγγελόπουλου η Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

Υπό το βλέμμα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου διεξάγεται η Γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ στα γραφεία του Συνδέσμου στην οποία αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έφτασε λίγο μετά τις 11.30 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ μαζί με τον GM της ομάδας, Κώστα Κώτση. Ο ισχυρός άνδρας της Βασίλισσας ήταν αυτός που πρότεινε στις ομάδες την επιβολή Salary Cap. Μια πρόταση που έρχεται από τη Γαλλία και βρήκε την πλειοψηφία των ομάδων σύμφωνες και για το λόγο αυτό συνυπέγραψαν την πρόταση της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Αγγελόπουλος ήταν αυτός που έθεσε θέμα της κεντρικής διαχείρισης κατά την εποχή του κορωνοϊού ενώ και τώρα αναμένεται να θέσει μια σειρά από προτάσεις στη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος.

Ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι αφορά την αύξηση των ξένων παικτών σε 6+2 ενόψει της νέας σεζόν, ενώ αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα της διαιτησίας, αλλά και του φορμάτ του νέου πρωταθλήματος. Τη νέα σεζόν οι ομάδες αποφάσισαν να μην υπάρχει κενό της τάξεως του ενός και πλέον μήνα, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όταν και δημιούργησε τεράστια αναστάτωση στο πρωτάθλημα.