AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για το πρώτο βήμα για τον τίτλο

Έναρξη των Τελικών της Futsal Super League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Κυριακή (08/05, 17:00) τον ΑΣΕ Δούκα στο Κλειστό της Αγίας Παρασκευής.

Η «Ένωση», που κατέκτησε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, απέκλεισε στη συνέχεια το Φάληρο και τον Ερμή Ζωγράφου, και κόντρα στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων θα διεκδικήσει με πλεονέκτημα έδρας την επιστροφή της στο θρόνο.

Όλοι στην ομάδα αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που καλείται να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους αθλητές μας για την πρώτη μεγάλη νίκη στους Τελικούς, σε μία αναμέτρηση που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Γιάννης Ζιάβας επέλεξε στην αποστολή τους: Αρώνη, Μπάρδη, Δελλαπόρτα, Γούση, Πάνου, Παπακώστα, Ταρνανίδη, Κάρμη, Καρύδα, Μάνο, Ασημακόπουλο, Ντάτη, Παναγόπουλο, Αυλωνίτη.

Ο Αντώνης Μάνος δήλωσε στο aek.gr: «Εφτασε η ώρα των τελικών! Πρόκειται για αγώνες που η κατάταξη της κανονικής περιόδου δεν εχει καμία σημασία. Πρέπει να δείξουμε μεσα στο γήπεδο πόσο πολύ θέλουμε τον τίτλο. Ήταν μια σεζόν με πολλές δυσκολίες για εμάς. Ακόμα και τώρα, παραμονές τελικών η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θα στερηθεί έδρας και υποστήριξης από τον κλοσμο της. Αρχίζοντας απί αυτήν την Κυριακή, θα πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη, να καταθέσουμε την ψυχή μας εντός των γραμμών και να κάνουμε το 1-0 στις νίκες. Με συγκέντρωση, πίστη και σεβόμενοι την προσπάθειά μας όλη τη χρονιά, θα ερθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».