AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάλτε το καλά μες στο μυαλό σας: Νίκη ή… νίκη!

Η ΑΕΚ καλείται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1) κόντρα στον Παναθηναϊκό μόνο να κερδίσει για να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Διαφορετικό αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό… Αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και με τη συμπαράσταση 25.000 “τρελαμένων” Ενωσιτών στοχεύουν στο τρίποντο.

Η Ένωση προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, σε μια κατά γενική ομολογία καλή εμφάνισή της. Παρόλα αυτά, η νίκη κρίνεται επιτακτική, προκειμένου να επιστρέψει στην τετράδα αλλά και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια βαθμών του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για την ΑΕΚ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βράνιες, Γέβτιτς, Αραούχο, Σιμόες και Γαλανόπουλου, με τους Λε Ταλέκ και Τάνκοβιτς να επιστρέφουν.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Η πιθανή 11άδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου φαίνεται να είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ σε σχηματισμό 4-3-3.