AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για την πρόκριση

Στη Λετονία βρίσκεται η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ, όπου αντιμετωπίζει σήμερα (16/10, 19:00) τη Ρίγα για τον 2ο αγώνα του Challenge Cup, για μία θέση στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Η Ένωση έχοντας το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της, ενώ κατακτά την πρόκριση ακόμα και με ήττα με 3-2 σετ. Σε περίπτωση ήττας με 3-1 ή 3-0 θα υπάρξει χρυσό σετ στους 15 πόντους.

Ο Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι έχει προετοιμάσει κατάλληλα τις αθλήτριές του, για ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Η λίμπερο της ΑΕΚ, Ευαγγελία Τουλγαρίδου με δηλώσεις της στο aek.gr, είπε: «Είναι αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη βδομάδα για εμάς, που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και διαχείριση λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουμε μπροστά μας. Αρχικά, συγκεντρωνόμαστε στον πρώτο μας στόχο που είναι το ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τετάρτη στη Λετονία, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας στη φάση των «32» της Ευρώπης. Στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα μας, είχαμε κάποια κενά διαστήματα στην απόδοση μας, που μας στοίχισαν και το τρίτο σετ. Ωστόσο είδαμε τα λάθη μας και είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *