AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ντέρμπι με Δούκα στο Καματερό

Τον ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται την Κυριακή (31/10, 16:00) η ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Futsal Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όπως και η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, με το μεταξύ τους ντέρμπι να δίνει το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που καλείται να βρεθεί στις κερκίδες του Κλειστού του Καματερού. Προτεραιότητα εισόδου, θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας (σ.σ. εισιτήριο διαρκείας του Futsal ή VIP ALL SPORTS ή ALL IN ONE δηλαδή για όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής).

Oι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες. Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 ετών απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Επίσης, καθίσταται υποχρεωτικό να φοράνε όλοι τη μάσκα τους, σε όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο. Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο γήπεδο, αλλά και κατά την αποχώρησή μας. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια, πριν από την είσοδο στο γήπεδο.

Ο αγώνας θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα της InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://instat.tv/login.

Ο Γιάννης Ζιάβας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Χριστόπουλο, Βλασταρά, Αρτινό, Δελλαπόρτα, Γούση, Μάνο, Πάνου, Ασημακόπουλο, Παπακώστα, Ταρνανίδη, Κάρμη ,Καρύδα, Ντάτη, Παναγόπουλο.

Ο Μάριος Ντάτης δήλωσε στο aek.gr: «Πρώτο ντέρμπι για φέτος με τον Δούκα ανυπομονούμε πολύ είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση παρ’ όλα τα μικρά προβλήματα, είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα άλλο παρά μόνο με τη νίκη».