AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, κατέκτησε το Super Cup

Πρώτος τίτλος για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 για την ΑΕΚΑΡΑ, που επικράτησε με 4-3 του AΣΕ Δούκα, στον τελικό του Futsal Super Cup. Οι Πρωταθλητές, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, ανέτρεψαν την κατάσταση, προηγήθηκαν με 3-2 και τελικώς κατέκτησαν την πρώτη κούπα της χρονιάς με 4-3 απέναντι στον Δούκα.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της χρονιάς δείχνει ότι δεν αφήνει τίποτα… να χαθεί, παλεύει κάθε αγώνα και έτσι σήκωσε την πρώτη κούπα της νέας σεζόν, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η ΑΕΚ παρατάχθηκε με δύο μεγάλες απουσίες, του Τροβάτο και του Θεοφίλου.

Aυτός είναι ο 9ος τίτλος του τμήματος του Ανδρικού Futsal και το 4ο Super Cup, για μία ομάδα που γεμίζει υπερηφάνεια όλους τους φίλους της ΑΕΚ.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στους φίλους της ομάδας που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο και στήριξαν τους αθλητές μας, πανηγυρίζοντας στο τέλος όλοι μαζί την νέα κούπα που πορστέθηκε στην τροπαιοθήκη της ΑΕΚ.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, έχοντας ορισμένα προβλήματα στην κυκλοφορία. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των «κιτρινόμαυρων» και προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο δεκάλεπτο. Η ΑΕΚ ανέβασε σταδιακά ρυθμούς και με τους Ταρνανίδη και Φίτο στο 13′ και 14′ αντίστοιχα ισοφάρισε. Μάλιστα, η «Ένωση» είχε μεγάλη ευκαιρία να πάει με υπέρ της σκορ στο ημίχρονο, όμως ο Ντάτης αστόχησε σε πέναλτι.

Στο 24′, ο Ντάτης πήρε το… αίμα του πίσω, βρίσκοντας δίχτυα για το 3-2. Το παιχνίδι είχε λάβει μία άγρια ομορφιά, με τον Δούκα να ισοφαρίζει σε 3-3. Οι «κιτρινόμαυροι» βελτίωσαν την αμυντική τους εικόνα και κυνήγησαν το τέταρτο γκολ. Αυτό ήρθε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με τον Ταρνανίδη να σημειώνει το 4-3. Με σωστές τοποθετήσεις, οι Πρωταθλητές κατέκτησαν το τρόπαιο, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα 4-3
Σκόρερς: Ταρνανίδης (2), Φίτο, Ντάτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *