AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στη «μάχη» των μεταλλίων οι Νέες Γυναίκες

Η ομάδα των Νέων Γυναικών Πόλο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις έφτασε αήττητη στους Τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα της Κατερίνας Οικονομοποίλου, επικράτησε με 17-3 των Χανίων, 15-6 του Ολυμπιακού Αλίμου, 13-5 του ΠΑΟΚ, και 20-6 του Ρεθύμνου, κατακτώντας την 1η θέση στον Β’ Όμιλο της Αττικής.

Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την Κυριακή (01/05) στο ανοικτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας την είσοδό της στον Τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο είτε τον Ολυμπιακό είτε τη Βουλιαγμένη.

Σε περίπτωση ήττας, η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, επιστεγάζοντας τη μεγάλη της προσπάθεια όλη τη σεζόν

Η τεχνικός της ΑΕΚ, Κατερίνα Οικονομοπούλου, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τα κορίτσια μας, γιατί όλο τον χρόνο έχουν προσπαθήσει πολύ παίζοντας ουσιαστικά σε 2 πρωταθλήματα αφού σε συνεργασία με την Κική Λιώση τις εμπιστευόμαστε με αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενες και στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε αύριο να περάσουμε στο μεγάλο τελικό, πράγμα πολύ δύσκολο απέναντι σε καταξιωμένες ομάδες, αλλά σίγουρα θα τα δώσουμε όλα για να πάρει ένα μετάλλιο στην κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ. Αυτό θα είναι το επιστέγασμα του όλου σχεδιασμού της διοίκησης για την ενσωμάτωση νέων παιδιών τα οποία θα αποτελέσουν το αύριο του πόλο της ΑΕΚ. Ζητάμε την συμπαράσταση του κόσμου της ΑΕΚ στους αυριανούς τελικούς. Το αξίζουν και το χρειάζονται τα κορίτσια μας».