AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματίας έχουμε πρόβλημα κι είμαστε ακόμα στην αρχή! Σε επτά παιχνίδια η ΑΕΚ μετρά 14 γκολ υπέρ και 17 κατά!

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η σεζόν και η ΑΕΚ βγάζει τις παθογένειες της περσινής ομάδας. Πολλά λάθη που όχι μόνο δεν διορθώνονται αλλά χειροτερεύουν, με έναν Ματίας Αλμέιδα να προσπαθεί να μπερδέψει όσο περισσότερο μπορεί τους παίκτες του, με μια άμυνα τραγική, με γκάφες από τον τερματοφύλακα και γενικότερα μια συνολική εικόνα που δεν θυμίζει σε τίποτα την ΑΕΚ του νταμπλ.

Στα μέχρι στιγμής επτά παιχνίδια που έχουν δώσει οι κιτρινόμαυροι (τέσσερα φιλικά και τρία επίσημα) μετρούν 14 γκολ υπέρ και 17 κατά. Δείγμα του ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και χρήζουν αλλαγών και διορθώσεων.

Κι αν στα φιλικά υπήρχε η δικαιολογία ότι ακόμα είμαστε στην αρχή και πως η ομάδα ταξίδεψε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με 10 παίκτες από την ΑΕΚ Β, στα τρία επίσημα παιχνίδια για το Europa Conference League δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Έχουμε και λέμε: Κόντρα στην Άλκμααρ η ΑΕΚ δεν κατέβηκε ποτέ. Γνώρισε την ήττα με 6-0. Αντέδρασε στο δεύτερο φιλικό με την Μπέρσχοτ νικώντας με 3-0 αλλά με τη σοβαρή Κλαμπ Μπριζ τα βρήκε σκούρα κι έχασε με 4-1. Στην Κύπρο ταξίδεψε περισσότερο για να… γλυκάνει τον κόσμο της με το τελικό 1-1 να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Όμως τα λάθη που γινόντουσαν των ημερών στα φιλικά δεν διορθώθηκαν. Κι όχι μόνο δεν διορθώθηκαν αλλά χειροτέρεψαν την κατάσταση. Πρώτο επίσημο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα και το 4-0 γίνεται 4-3 με τον κόσμο να γιουχάρει. Στη ρεβάνς ναι μεν ήρθε η νίκη με 4-0 αλλά και πάλι τα λάθη και τα κενά στην άμυνα ήταν εμφανή. Τέλος το χθεσινό. Η χειρότερη εμφάνιση της ΑΕΚ επί εποχής Αλμέιδα. Ήττα στην Αρμενία από τη Νόα με 3-1 με λάθη επί λαθών, χωρίς συνεργασίες, χωρίς σοβαρές τελικές προσπάθειες. Πράγμα που έφερε την αγανάκτηση του κόσμου, ο οποίος είναι στα κάγκελα. Κι αν δεν αλλάξει άρδην η εικόνα της Ένωσης την 15η Αυγούστου δεν ξέρουμε κι εμείς τι μπορεί να ξημερώσει για την ομάδα…

2 thoughts on “Ματίας έχουμε πρόβλημα κι είμαστε ακόμα στην αρχή! Σε επτά παιχνίδια η ΑΕΚ μετρά 14 γκολ υπέρ και 17 κατά!

  • Λευτερης

    Πήραμε παίκτες απο κέντρο και μπροστά ενω φανηκε περυσι οτι η άμυνα ηταν χωνι ειδικά στο 2ο ημίχρονο λες και παιζουν άλλοι παίκτες , χαρίζοντας νικη στον ΠΑΟ Λεωφόρο, ισοπαλία και ήττα στον ΠΑΟΚ playoffs που στοίχισαν και το πρωτάθλημα. Οσα γκόλ και να βαζεις ή χάνεις μπροστά οταν πίσω εισαι τρύπιος δεν κερδίζεις

  • Hey people!!!!!
    Good mood and good luck to everyone!!!!!

Comments are closed.