AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ! “Θα βγάζει πάθος η ομάδα σε αυτό το γήπεδο” είπε για την “Αγιά Σοφιά”

Το γήπεδο της ΑΕΚ επισκέφθηκε την Τρίτη ο Ματίας Αλμέιδα για να έχει μια εικόνα από το νέο σπίτι της ομάδας που θα προπονεί. Αμέσως μετά πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι για να ολοκληρώσει το τελευταίο σκέλος της συνεργασίας του με την Ένωση.

Εκεί υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει ισχύ από τις 17 Μαΐου, τη μέρα δηλαδή που η ΑΕΚ θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Από τους υπεύθυνους του σχεδιασμού της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα πήρε αναλυτικό φάκελο με όλα τα στοιχεία της ομάδας, με ολόκληρη τη δομή, τα πρόσωπα και τα πάντα σε σχέση με το οργανόγραμμα όπως αυτό είναι σήμερα. Στοιχεία που είχε ζητήσει να πάρει αναλυτικά στα χέρια του ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος προπονητής θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι θα παρακολουθήσει το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτός ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, έχει φυσικά μια ολόκληρη διαδικασία μετακόμισης και προετοιμασίας, αλλά και δουλειάς την οποία μπορεί να κάνει κι από τη χώρα του. Από εκεί θα δει και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Ο Αλμέιδα εντυπωσιάστηκε από την επίσκεψη του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μια χαρακτηριστική ατάκα του στους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ που τον συνόδεψαν ήταν πως «είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το γήπεδο βγάζει πολύ πάθος και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο».