AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραχυκύκλωσε στη Ριζούπολη η ΑΕΚ

Ένα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω έκανε η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στη Ριζούπολη. Η Ένωση δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό της πρώτο 35λεπτο και πέταξε δύο βαθμούς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου κι έμεινε στο 2-2 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 13’ με κεφαλιά από νέο εντυπωσιακό άλμα έπειτα από κόρνερ του Μάνταλου (έκτη ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα) και ο Ιωαννίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 41’. Ενδιάμεσα, δεν μέτρησε γκολ για φάουλ του Φατιόν στον Στάνκοβιτς. Ο Παμλίδης έκανε το 2-1 στο 62’, ενώ η Ένωση ισοφάρισε στο 80’ με εξαιρετική κεφαλιά με τον Αραούχο από ασίστ του Άμραμπατ.

Πολλή καλύτερη η ΑΕΚ στο πρώτο 35λεπτο αλλά δεν μπόρεσε να καταφέρει να πετύχει δεύτερο τέρμα, κάτι που πλήρωσε τα επόμενα λεπτά και προβλημάτισε τον κόσμο της που έκανε Νέα Φιλαδέλεια τη Ριζούπολη.

Κακό κοουτσάρισμα και από τον Αργύρη Γιαννίκη που δεν βοήθησε την ομάδα, αλλά και δεν βοηθήθηκε από αυτήν.

Απόλλων Σμύρνης (Τζανλούκα Φέστα, 4-2-3-1): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες (32′ Ντεντάκης), Άλβες, Τουτουαρίμα – Φατιόν, Κάστρο, Τσιλούλης, Μαρτίνες (81′ Ματέι), Παμλιδης (89′ Παπαγεωργίου), Ιωαννίδης (89′ Φαν Λα Πάρα).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Ρότα (84′ Μισελέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί (72′ Χατζισαφί), Σιμόες, Λε Ταλέκ (65′ Ανσαριφάρντ), Μάνταλος, Γκαρσία (72′ Αμραμπατ), Τσούμπερ, Αραούχο.