AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχιστράτηγος!

Ο όρος αρχιστράτηγος χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ιδιότητα ενός ανωτάτου στρατιωτικού διοικητή, και ενίοτε για την απόδοση συγκεκριμένου στρατιωτικού βαθμού. Αρχιστράτηγος είναι ο ανώτατος διοικητής μιας στρατιωτικής δύναμης αντίστοιχα του αγγλικού όρου commander-in-chief. Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε ο Μάριος Ηλιόπουλος για να δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα ηγηθεί της ΑΕΚ στη νέα εποχή της!

“Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, με ενδιαφέρει να είμαι αρχιστράτηγος στη μάχη σε ένα δύσκολο πεδίο, όπως το ελληνικό ποδόσφαιρο” ήταν μία φράση της δυναμικής του η οποία αξίζει να κρατήσουμε από τη συνέντευξη Τύπου και δείχνει ότι δεν ήρθε απλά να γίνει ένα πιόνι στη σκακιέρα της Super League αλλά να γίνει βασικός παίκτης. Και όσοι τον γνωρίζουν πρέπει ήδη να σκέφτονται τον τρόπο για να τον αντιμετωπίσουν. Αν μπορούν…

“Ο αθλητισμός, η ταχύτητα, η αδρεναλίνη είναι στοιχεία της ζωής μου” ήταν μια ακόμα φράση που έκανε εντύπωση στα όσα είπε το νέο αφεντικό της ΑΕΚ. Κάτι το οποίο δείχνει έναν χαρακτήρα πως δεν κάθεται στα… αυγά του αλλά είναι ενεργός να προσφέρει. Είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Ήρθε για να κάνει μεγάλα πράγματα στην ΑΕΚ και να πετύχει. Είναι επαναστάτης!

Σημαντικό επίσης το γεγονός πως “έχω δεσμευτεί στον κ. Μελισσανίδη πως έχω όραμα στις ακαδημίες, είναι το κομμάτι που θέλουμε να επενδύσουμε, που δεν είναι σύνηθες εκτός εξαιρέσεων στην Ελλάδα”. Ένας από τους στόχους του μέχρι να τα πει πιο αναλυτικά είναι να ρίξει το βάρος στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Η ΑΕΚ καλείται να γίνει πρωταγωνίστρια και στις ακαδημίες της.

Για την επιχειρηματική του δραστηριότητα μας καθησύχασε η φράση πως “Η SeaJets ξεκίνησε ως μικρή εταιρεία, αλλά τώρα είναι κεφάλαιο για τη ναυτιλία, είναι πυλώντας του ελληνικού τουρισμού και έχει σχεδόν μηδενικό δανεισμό”. Ο σχεδόν μηδενικός δανεισμός φανερώνει έναν άνθρωπο νοικοκύρη που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να το κάνει.

Ενώ μας συγκίνησε με τη φράση “η ΑΕΚ είναι δεμένη με την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θα δώσω το μυαλό ,την ψυχή, το είναι μου, για να κατακτώ τίτλους γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα, που πρέπει να κρατάμε φυλακτό και να μείνει στους αιώνες των αιώνων”.