AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Θέλαμε το Πρωτάθλημα για τα 100 μας χρόνια»

Η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (18/04) στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Futsal Γυναικών, καθώς επικράτησε 3-2 του Ατρομήτου στον Τελικό. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Χριστόπουλος, η αρχηγός, Χριστίνα Κόλλια και οι αθλήτριες του Συλλόγου, Αντωνία Νίκα και Ελένη Στεφάτου, μιλάνε στο aek.gr, γι’ αυτή την επιτυχία.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Χρήστος Χριστόπουλος: «Για αρχή, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ΑΕΚ που παίρνουν back to back το πρωτάθλημα. Η φετινή χρόνια ξεχωρίζει λόγω των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ. Το θέλαμε παρά πολύ το πρωτάθλημα για να τιμήσουμε αυτή την ξεχωριστή χρόνια! Αφιερωμένο σε όλο το λαό της ΑΕΚ και σε κάθε ΑΕΚτζή ξεχωριστά».

Χριστίνα Κόλλια: «Είναι τιμή μας και χαιρόμαστε όλοι πάρα πολύ που καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα back to back σε μια χρόνια που είναι γιορτή για τον σύλλογο μας, συμπληρώνοντας 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας! Φέτος κίνητρό μας ήταν το επετειακό μας σήμα και θέλαμε να κάνουμε αυτό το δώρο, τόσο στον κόσμο της ΑΕΚ που την στηρίζει, όσο και στην ίδια την ΑΕΚ! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην φιναλίστ ομάδα του Ατρομήτου και φυσικά στις δικές μου συμπαίκτριες, το δικό μας σταφ, τον κόουτς, κ. Χριστόπουλο και τη διοίκηση! Τα 100 χρόνια είναι μόνο η αρχή, συνεχίζουμε ΑΕΚ».

Αντωνία Νίκα: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που πετύχαμε τον στόχο μας. Το πρωτάθλημα του Futsal ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και αυτό δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Ανατρέψαμε το σκορ εις βάρος μας λόγω της θέλησης και του πείσματός μας. Παρά την κούραση που νιώθαμε, όσο τελείωνε το παιχνίδι, η ένταση ανέβαινε. Το πρωτάθλημα είναι το δώρο μας για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ. Το μυαλό μας πλέον είναι στο Κύπελλο».

Ελένη Στεφάτου: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Νιώθω περηφάνεια για τις συμπαίκτριες μου και για το τεχνικό επιτελείο, καθώς δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς στα τελευταία λεπτά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στις συμπαίκτριες μου για την υπερπροσπάθεια που κάνουμε αυτήν την χρόνια, καθώς παρόλο την κούραση που υπάρχει λόγω του ότι συμμετέχουμε και στο 11 επί 11, δείχνουμε την ίδια δίψα και θέληση για νίκες. Ελπίζω να κάναμε υπερήφανους τους φιλάθλους της ΑΕΚ για το πρώτο τρόπαιο, μετά τα 100 χρόνια. Η ομάδα αυτή είναι μια παρέα, μια οικογένεια… Και οι παρέες γράφουν ιστορία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *