AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στο Καματερό για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους Τελικούς επιθυμεί να κάνει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου, καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/04, 16:00) τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό του Καματερού, στον 1ο Ημιτελικό της Handball Premier. Οι Ημιτελικοί κρίνονται στις δύο νίκες.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν το πλεονέκτημα του κόσμου τους, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Καματερού (διαβάστε την ανακοίνωση για τα εισιτήρια ΕΔΩ).

Όσοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο γήπεδο, ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το ΑΕΚ AC TV στο YouTube.

Ο προπονητής της ομάδας, Φρεντερίκ Μπουζόν είπε στο aek.gr: «Είναι πολλά τα συναισθήματα που νιώθουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Τώρα ξεκινάνε τα πλέι οφ. Είναι μία νέα διοργάνωση στην κυριολεξία! Αυτό απαιτεί να κάνουμε περισσότερα σε όλους τους χώρους του παιχνιδιού. Αυτό είναι το “τίμημα” που έχεις να πληρώσεις, εάν θες να τα καταφέρεις στο τέλος της διαδρομής. Δεν μπορούμε να περιμένουμε, για να βρεθούμε μπροστά από τους φιλάθλους μας! Συγχαρητήρια στην διοίκηση που μας βρήκε ένα γήπεδο, το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε την στήριξη των οπαδών μας. Για εμάς είναι ιδιαίτερα στενάχωρο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τους φιλάθλους μας, με ενθουσιασμό και συνέπεια. “Διψάμε” για να τους δώσουμε χαρές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *