AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύνθημα αντεπίθεσης από την Κυριακή: Όλοι μαζί θα το γυρίσουμε

Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει τα λάθη της, το τι έφταιξε και δεν ήρθε το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΟΚ και να προχωρήσει. Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται την Κυριακή να έχει ετοιμοπόλεμους τους παίκτες του κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League προκειμένου να έρθει η νίκη αλλά και η ψυχολογία.

«Τίποτα δεν τελείωσε, όλοι μαζί θα το γυρίσουμε», έλεγαν οι παίκτες που αναγνωρίζουν πως δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ αλλά δήλωναν βέβαιοι πως μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα από ό,τι στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Όλα είναι στα πόδια τους. Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει τον εαυτό της και κανέναν άλλον διότι πρόκειται για μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ.

Χθες ο Αλμέιδα έδωσε ρεπό στους παίκτες του και από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στην “Αγιά Σοφιά” (20:30), όπου… δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν το “2 στα 2” απέναντι στους Θεσσαλονικείς, προτού υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πάρα πολλά.