AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβα τζενεράλε στην Τραπεζούντα πριν από τα ματς στην Ευρώπη

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την Τραπεζούνται και το φιλικό απέναντι στην Τράμπζονσπορ. Ένα ματς πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κατά πάσα πιθανότητα με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο κόουτς του Δικεφάλου μαζί με τους ποδοσφαιριστές του δουλεύουν κάθε πρωί (09:00) στα Σπάτα και από την Τρίτη μαζί τους βρίσκεται και ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Αλμέιδα θέλει να δείξει σε μεγάλο βαθμό ενδεκάδα ενόψει Κροατών, σε περίπτωση φυσικά που μείνει ευχαριστημένος και από τα όσα δει.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας με την Ντιναμό στη Νέα Φιλαδέλφεια (εφόσον ολοκληρώσει την πρόκρισή της) πηγαίνει για τις 8 Αυγούστου, λόγω και του φόβου για επεισόδια μετά την πιθανότατη διασταύρωση Παναθηναϊκού με Μαρσέιγ. Βέβαια, δεν πρόκειται για κάτι επίσημο, με την οριστική απόφαση να αναμένεται μέχρι αύριο, Παρασκευή (28/7).

Την ίδια ώρα, μένει να φανεί και με ποιους παίκτες θα έρθει στην Ελλάδα η Ντινάμο, καθώς αρκετοί από το ρόστερ της -όπως οι Λιβάκοβιτς, Σούταλο και Ιβάνουσετς- «παίζουν» στα διεθνή ρεπορτάζ για μεταγραφή.