AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άμραμπατ το…. έζησε ξανά κόντρα στον Άρη

Τις εκατό παρουσίες με τα χρώματα της ΑΕΚ έφτασε ο Νόρντιν Άμπραμπατ και το συνδύασε με γκολ, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην 50η συμμετοχή.

Ο μέσος των Κιτρινόμαυρων σημείωσε το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και έδωσε μια κομβική νίκη στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το 20ο γκολ του Άμπραμπατ, ο οποίος είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 στην εντός έδρας νίκη με 2-0 με τον Ιωνικό, όπου είχε γράψει το 2-0 στο 62ο λεπτό.

Το παράδοξο είναι πως ο μέσος από το Μαρόκο έζησε μια επανάληψη της 50ής του συμμετοχής με την ΑΕΚ, αφού έπιασε αυτό τον αριθμό πάλι σε αναμέτρηση με τον Άρη, στις 29 Ιανουαρίου 2023 και πάλι είχε σκοράρει στη νίκη των Κιτρινόμαυρων με 3-0. Τότε είχε ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό και ακολούθησαν τα τέρματα των Γκατσίνοβιτς (76’) και Πινέδα (89’).

Συνολικά ο Νόρντιν Άμπραμπατ έχει αγωνιστεί σε 83 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, επτά για το Κύπελλο Ελλάδος και δέκα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μέχρι τώρα έχει σκοράρει μόνο σε αγώνες πρωταθλήματος και αυτό το γκολ απέναντι στον Άρη ήταν το 20ο του με την ΑΕΚ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *