AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη και από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένειά του

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΑΕΚ και άφησε λίγα λουλούδια.

Στην αντιπροσωπεία της Ένωσης συμμετείχαν οι αρχηγοί της ομάδας, Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι.

Μαζί τους ο τιμ μάνατζερ Δημήτρης Ναλιτζής, ενώ το παρών έδωσε και ο σύμβουλος κι αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα επίσης ο Πάνος Αναστασόπουλος.

Από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του Μιχάλη. Τόσο δίπλα στη μητέρα του όσο και στον αδερφό του ενώ πρόθεση της ΠΑΕ είναι να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του. Ωστόσο η οικογένεια αξιοπρεπέστατοι και με μεγάλη ευγένεια, ευχαρίστησαν αλλά εξέφρασαν την επιθυμία να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα καθώς θέλουν να κάνουν κάτι τελευταίο για τον Μιχάλη τους, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά μεταφέρθηκε μήνυμα του κ. Μελισσανίδη πως στο επόμενο διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δείξει την συμπαράσταση τους με άλλους πρόσφορους τρόπους σε οτιδήποτε χρειαστεί. Από κει και πέρα τόσο στην μητέρα και τον αδελφό του Μιχάλη όσο και στους τραυματίες και στους συγγενείς τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξήγησαν πως είχαν κάνει τα πάντα για να μη συμβούν όσα συνέβησαν, αλλά δεν ήταν στο χέρι τους μετά από ένα σημείο.