AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη πρωτιάς και… ηρεμίας ψάχνει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:30, Cosmote Sport 1) τον ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιρικό ΝΑΟ της Νέας Φιλαδέλφειας για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θέλει τη νίκη για να σκαρφαλώσει και πάλι στην 1η θέση, να επιστρέψει η ηρεμία αλλά και να δείξει πως έχει μέταλλο πρωταθλήτριας.

Τις ημέρες που είχε στη διάθεσή του ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε με όλους τους παίκτες του – πλην του Στάνκοβιτς – στον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αυτά που δοκίμασε στα Σπάτα, αυτά θα δούμε σήμερα στην “Αγιά Σοφιά”. Το αν θα υπάρχουν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα ή όχι θα το δούμε λίγο πριν τη σέντρα. Όπως και να έχει πάντως ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει πληθώρα επιλογών για να κάνει το καλύτερο δυνατό κοουτσάρισμα και να χτυπήσει από την αρχή τον αντίπαλό αγχώνοντάς τον με ένα γρήγορο γκολ.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Όσον αφορά την 11άδα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η ΑΕΚ θα ξεκινήσει με τους εξής: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Πινέδα, Ελίασον και Λιβάι Γκαρσία χωρίς πάντως να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ένας εκ των Σιμάνσκι ή Γιόνσον να βρεθεί στον πάγκο, είτε ο Πήλιος να πάρει τη θέση του Χατζισαφί αλλά και ο Πόνσε αυτή του Γκαρσία.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία)
Βοηθοί: Νταβίντ Γκόλις, Μιχάλ Ομπούκοβιτς
Τέταρτος: Αριστομένης Κουτσιαύτης
VAR: Πάβελ Μάλεκ
AVAR: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ