ΣΚΕΨΕΙΣ

Χαρακίρι ξανά ξανά ξανά

Όταν βλέπεις συνολικά αυτό το πρωτάθλημα τα παιδικά και ατομικά λάθη παικτών αλλά και τις φετινές εμμονές του Αλμέιδα εκνευρίζεσαι!

Αδιανόητες ενέργειες παικτών και μπάχαλο κοουτσάρισμα του Αλμέιδα πάνε να δώσουν το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας της ΑΕΚ στους διώκτες της.

Την Κυριακή μη λέμε βλακείες οι συγκυρίες με την καλύτερη εμφάνιση Αθανασιάδη έσωσαν Αλμέιδα και ΑΕΚ από ήττα με Ολυμπιακό αλλά και οι συγκυρίες δίνουν πρωταθλήματα και συνεχίζουμε.

Το χθεσινό ματς με ΠΑΟ όπου είναι ματς τίτλου και με Χ η ΑΕΚ, η άμυνα της με τον Μουκουντί αλλά και ελέω Πελάδο ήταν σενάριο πως μπορείς να χάσεις ένα ματς και ίσως μακριά από εδώ και τον τίτλο. Τραγική κατάσταση στην άμυνα.

Λυπάμαι για τον Μουκουντί όχι γιατί έκανε ένα λάθος το πρώτο που μπορεί και να γίνει σε ένα ματς αλλά γιατί στο καπάκι έδειξε πόσο αλαζόνας και εγωιστής είναι που έβαλε την ομάδα του στα σχοινιά παίζοντας τον Μπεκενμπάουερ, τον Φράνκο Μπαρέζι κάνοντας ξανά ντρίμπλα. Κρίμα για την αγκαλιά του προέδρου.

Για τον Αλμέιδα που αναμφίβολα τον σεβόμαστε και τον εκτιμάμε με μια λέξη αδιανόητος φέτος και ανεξήγητα κακός για δεύτερο σερί ντέρμπι σε τακτική και αλλαγές.

Την Κυριακή με ένα φοβικό σύστημα και με Αθανασιάδη έπιασε πορτοφόλι πέφτοντας από Ακρόπολη αλλά χθες με ΠΑΟ κούρασε. Ποιον παίκτη έχει καλύτερο ο ΠΑΟ τον Ιωαννίδη; Εκεί λοιπόν ο Μουκουντί έκανε χαρακίρι. Τραγικός και στο δεύτερο λάθος προσωπικά στο επόμενο ματς πάγκο και μέσα ο Μήτογλου. Ένας παίκτης που εδώ και δύο χρόνια είναι ο καλύτερος επιθετικός και δεν υπήρχε ένα πλάνο. Αλλα να ήταν μόνο αυτό;

10 εκατομμύρια ο Πελάδο άφησε στον πάγκο. Τους παικταράδες που τους βλέπαμε στα όνειρα μας Πινέδα και Λιούμπισιτς! Γιατί αυτό; Για να χωρέσουμε Μάνταλο που μόνο ως αλλαγή κάνει φοβερά ματς, τον Αραουχο πρώην ποδοσφαιριστή που παίζει στην ΑΕΚ Β και τον Γκατσίνοβιτς που κάνει τα πάντα για να μας νευριάζει είτε με άστοχα σουτ είτε με πούλημα μπάλας και με ένα ύφος λες και πάει περίπατο στο Μοναστηράκι. Δυστυχώς ακόμα δεν έχει υπάρξει σωστή διαχείριση στα χαφ και εκεί κρίνονται όλα!

Κάνει μπαμ ότι παίζει το πρωτάθλημα στα ζάρια τακτικά ο πάντα σεβαστός Πελάδο αλλά μέχρι ενός ορίου. Να χωρέσουμε τους πάντες για να μην στεναχωρήσουμε κανέναν. Όχι δεν πάει έτσι…

Σοβαρευτείτε, ο Μελισσανίδης ασφαλώς στάζει μέλι, αλλά δεν νομίζω ότι εάν χαθεί το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας μας θα είναι ο ίδιος και δεν θα δυσαρεστηθεί.

Έχουμε το καλύτερο ρόστερ αλλά ο πάγκος έχει θέματα φέτος.

Την Κυριακή μόνο με νίκη είμαστε ξανά όχι φαβορί αλλά μπροστάρηδες στο πρωτάθλημα!