ΣΚΕΨΕΙΣ

Επιλογές Σαββατοκύριακου με προβλέψεις για πρωταθλήτρια ΑΕΚ

Καλημέρα αδέρφια μου. Πριν ξεκινήσω να γράφω τις επιλογές για το Σαββατοκύριακο θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια για την ΑΕΚάρα μας.  Πέρασαν δύο σημαντικά ντέρμπι ένα με τον Ολυμπιακό κι ένα με τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε το ένα, χάσαμε το άλλο.

Το συμπέρασμα μου από τα δύο παιχνίδια είναι ότι η ΑΕΚ σε κανένα από αυτά δεν ήταν καλύτερη για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το εκκλησάκι του Αγίου Λούκα στην “Αγιά Σοφιά” βοήθησε και κερδίσαμε τους… λιμανίσιους, ενώ στην Λεωφόρο μόνο τα 15 πρώτα λεπτά είδαμε μια ΑΕΚ να παίζει σωστά.

Συμπέρασμα: Η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση ελέω διακοπής λόγω εθνικών ομάδων κατά την προσωπική άποψη κατά κύριο λόγο και επιλογών Αλμέιδα κατά δεύτερον.

Τι κάνουμε τώρα;

Αδέρφια ήρθε η ώρα όπου θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτά που θα δούμε από εδώ και πέρα. Τι θα δούμε;

Μεγάλες εμφανίσεις από την ΑΕΚάρα μας, ξεβρακώματα των αντιπάλων αρχής γενομένης από τον ΠΑΟΚ. Τι με κάνει να το πιστεύω; Μα φυσικά το βλέμμα του Αλμέιδα και όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα.

Η κοιλιά για την ΑΕΚ έγινε. Ετοιμαστείτε για περσινές εμφανίσεις και φυσικά για τη στέψη μας ως πρωταθλητές. Πέρυσι MVP στα play off για μας ήταν ο Τσούμπερ, φέτος θα είναι ο Ελίασον μαζί με τον Λιούμπισιτς. Θα με θυμηθείτε.

Επιλογές στοιχήματος τώρα…

Σάββατο

393 Στ. Λιέγης – Λέουβεν Οver 1.72

440 Aντβερπ – Γκενκ Οver 1.72

444 Τβεντε – Φορτουνα Σίτι Οver 1.64

447 Σπ Λισαβόνας – Μπενφίκα Ονer 1.64

Kυριακή

532 Ρέιντζερς – Σέλτικ Οver 1.60

538 Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπραουνσβάιγκ Οver 1.80

556 Φέγενορντ – Άγιαξ Over 1.57

581 Νόρτσελαντ – Κοπεγχάγη Οver 1.64

YΓ Πολύ κυριλέ έχουμε γίνει στο γήπεδο. Πέρυσι δεν ήμασταν έτσι και αυτό πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΑ!!!