AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό κυριαρχίας θέλει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Με το διπλό θέλει να φύγει απόψε (21:00, Cosmote Sport 1) η ΑΕΚ από τη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Με νίκη η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βάζει γερές βάσεις για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου και διατηρεί το +2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ αυξάνει τη διαφορά στο +6 από τον αποψινό της αντίπαλο.

Στα αγωνιστικά, ο Αργεντίνος τεχνικός, όπως συνηθίζει, δεν ανακοίνωσε αποστολή, έχοντας διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Στάνκοβιτς, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Έτσι, ο Αθανασιάδης αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, προερχόμενος και από την εξαιρετική εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Αλμέιδα έχει κρατήσει… κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Με τα παραπάνω δεδομένα ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται να ξεκινήσει με τους εξής ποδοσφαιριστές. Κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασιάδης, με τον Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χατζισαφί στο αριστερό. Βίντα και Μουκουντί θα είναι οι δύο στόπερ. Σιμάνσκι, Πινέδα και Γιόνσον θα είναι στο χώρο του κέντρου, με τους Ελίασον, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία να είναι οι τρεις της επίθεσης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Κλαούντιο Περέιρα (Πορτογαλία)
Βοοηθοί: Πέδρο Ριμπέιρο, Τιάγκο Κόστα
Τέταρτος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
VAR: Φάμπιο Μέλο
AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής