AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά κάνει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο στα τελευταία ματς

Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν υπάρχει νίκη γηπεδούχου, με τις τελευταίες για τις δύο ομάδες να είναι στην κανονική περίοδο της σεζόν 2022-23, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 στην έδρα του και η ΑΕΚ με 1-0 στη δική της.

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια της νέας διαδικασίας των Playoffs ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί την έδρα του σε καμία από τις τέσσερις αναμετρήσεις, όπου η ΑΕΚ επικράτησε τις δύο πρώτες με 3-1 και 1-0, ενώ τα δύο τελευταία έχουν τελειώσει ισόπαλα με 1-1 και 0-0.

Ισόπαλα χωρίς τέρμα ολοκληρώθηκαν και τα δύο μεταξύ τους ματς για τα περσινά Playoffs, αποτέλεσμα που είναι το πιο συχνό τους στη διαδικασία, με έξι από τα οκτώ ματς και στις δύο έδρες να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή.

Τα έξι από τα είκοσι τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα τελείωσαν με νίκη γηπεδούχου, ενώ τα δέκα από τα είκοσι ήταν ισόπαλα.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποικιλία στα μεταξύ τους σκορ, αλλά παραμένει εντυπωσιακά κλειστή όταν υπάρχουν ισοπαλίες. Από τις 27 συνολικά αναμετρήσεις που έχουν τελειώσει χωρίς νικητή, οι 12 είναι με 1-1 και 0-0, ενώ οι 3 με 2-2.

73 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

33 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

27 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

13 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ : 97-61