ΟΠΑΔΟΙ

ΑΕΚ αρρώστια Λαμπριν: Και αν μεγάλωσες λιγάκι ΑΕΚΑΡΑ μας δεν μας καίγεται καρφί…

Η σελίδα στο facebook “ΑΕΚ αρρώστια Λαμπρινή” στέλνει τα χρόνια της πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής και καλεί όλο τον κόσμο για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Και αν μεγάλωσες λιγάκι ΑΕΚΑΡΑ μας δεν μας καίγεται καρφί κάθε μέρα που περνάει σ αγαπάμε πιο πολύ.. 100 χρόνια Α.Ε.Κ. είναι αυτά γεμάτα πάθος κ έναν ατελείωτο δρόμο γεμάτο με πολλά συναισθήματα με γενιές ακούραστες κ αγεραστες να μάχονται για το έμβλημα ΣΟΥ κ να ζουν με το συναίσθημα ΣΟΥ να αιωρουν στην ατμόσφαιρα το όνομα ΣΟΥ να σε βλέπουν κ να ακούν την ανάσα των ποδοσφαιριστών σε κάθε γήπεδο να βρίσκονται παντός καιρού σε χιόνια και βροχές στις δυσκολες στιγμές θεματοφύλακες..για εμάς συνεχιζουμε ακόμα να την δοξάζουμε αυτή την ΙΔΕΑ σε κάποια εθνική οδό εκεί που την λατρέψαμε λιγο περισσότερο από εκείνα τα πούλμαν που μετέφερε όλο μας το πάθος σε όλα τα μήκη κ πλάτη της γης στα γήπεδα όλης της γης σ’ αυτό το ταξίδι μιας ζωής που λέγαμε,

Στα παιδιά που κυκλοφορούν με τον Δικέφαλο Αετό περήφανοι αυτή η χρόνια είναι δικιά μας το φετινό θα ναι και το πιο δυνατό…εναντίων ΟΛΩΝ.

Τελικά τον δρόμο μας τον βρήκαμε, και θα συνεχίζουμε να τον βρίσκουμε γιατί η Α.Ε.Κ. τελικά ίσως είναι ένας δρόμος, γεμάτος χαρές λύπες πανηγύρια κλάμα όπως εκείνο το κλάμα της 14 Απριλίου 2013 που φτάσαμε στα τάρταρα για να αναστηθούμε στο σήμερα στο πέρας, της ανακουφισης της ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗΣ και του χαμόγελου, ένας δρόμος γεμάτος προσφυγιά σαν εκείνο του ξεριζωμού το ’22 και του 2003 όταν γέμισε “μπάζα ‘ η καρδιά μας, αντηχεί ακόμα ο ήχος της μπουλντόζας απ’ την Καππαδοκίας η Σκεπαστή πέφτει το Νίκος Γκούμας γίνεται ερείπιο άλλο τόσο κ εμείς στα χρόνια της νιότης που ζήσαμε μετέπειτα την προσφυγιά ακούσαμε τον ήχο της μπουλντόζας όταν βλέπαμε την ανέγερση , την επιστροφή στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

Ένας δρόμος περίπλοκος με την ΑΕΚ γεμάτοι χαρές αλλά κ πικρές δρομος που μόνο εύκολος δεν ήταν κ δν είναι αλλά πάντα κάτι πολύτιμο μας δίνει, ένας δρόμος που μας κάνει πιο δυνατούς μας δίνει πείσμα να αντέχουμε να συνεχίζουμε, γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο τίποτα δεν χαρίζεται ποτέ δεν μας χαρίστηκε.. σήμερα διεκδικούμε αυτά που μας στέρησε ο χρόνος απέναντι στο άδικο…σήμερα ζούμε στεγασμένοι στην αγαπημένη μας γη την Ν. Φιλαδέλφεια..τα παιδία μιας ανώτερης θεάς της ΑΕΚ το μεγαλείο της το βλέπουμε αποτυπωμένο και δεν είναι όνειρο πλέον είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Η ΑΕΚ μας Πρωταγωνιστεί ξανά γεμίζει χαμόγελα και ενθουσιασμό τις τάξεις των φιλάθλων μας.

Την Τετάρτη συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι.

Την Τετάρτη το σύνθημα της νίκης ξεκινάει από πολύ νωρίς…η δικιά μας ΑΕΚ στέκεται όρθια δεν σκύβει το κεφάλι θα είναι εκεί για να τους τσακίσει.

Μαζί μας θα είναι όλα τα αδελφια…η ΑΕΚ θα παίξει για τον ΜΙΧΑΛΗ που θα είναι κ εκείνος μαζί μας…στις ιαχές μας και στην αποθέωση μετά το τέλος της αναμέτρησης – αγωνιστικής Δικαίωσης ο Μιμης Παπαϊωάννου θα αναστεναζει και θα προσμονει ο Στελιος Σεραφείδης θα κλαίει ο Νέστορας θα λέει πως η μπάλα εκεί θα “καρφωθεί”.

Και ο λαός της ΑΕΚ θα είναι εκεί για να αποθεωσει τους ” ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ” να πρωταγωνιστήσει κάι να παραδώσει μαθήματα εξέδρας ενωμένα με πολύ πάθος και γυαλισμένα μάτια, όπως και οι ΠΑΊΚΤΕΣ της Α.Ε.Κ. θα πράξουν το αυτονόητο!
Όλος ο λαός της ΑΕΚ στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ.

Συνταχθείτε ενημερωθείτε και ελάτε κοντά στον …παλμό μας άπαντες, η Τέταρτη δεν είναι πανηγύρι….η Τέταρτη θα είναι μια μέρα αγωνιστικής ζούγκλας και ατμόσφαιρας που ΠΡΕΠΕΙ άπαντες να συμμετέχουν αφήνοντας τα λάρυγγια τους 90 λεπτά..ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ & ΚΑΘΕ ΔΙΑΖΩΜΑ!

Το ματς της Τετάρτης με τα πράσινα σιχαματα θα έχει χαρακτήρα τελικου και η ΑΕΚ θα παίξει ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ και μόνο, για όσα αντιπροσωπευει η ΙΔΕΑ της, θα παίξει για τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣ θα παίξει και θα πρωταγωνιστήσει για την δοξασμένη της φανέλα μέσα στα Φιλαδέλφεια με τον λαό της στα κάγκελα, κ την αγέλη του Ματίας να τρώει σίδερα..για το πρωτάθλημα.

Όλοι μαζί, πίστη και στήριξη
ομάδα και κόσμος είμαστε ένα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ,
ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ!

Αντέχουμε, συνεχίζουμε!

ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΆΝΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *