ΟΠΑΔΟΙ

Οι Πειρατικές Αιχμές του Σαββατοκύριακου (23-24/9)

✓ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ η ΑΕΚΑΡΑ μας διέλυσε μέσα στην έδρα της με το εκπληκτικό 3-2 την Μπράιτον, την ομάδα μοντέλο που φέτος κατατροπώνει όλα τα ποδοσφαιρικά μεγαθήρια αναγκάζοντας τους πάντες να μιλούν γι’ αυτήν με τα πιο κολακευτικά λόγια. Όμως από την Πέμπτη τη σκυτάλη την πήρε η Α.Ε.Κ που με την απόδοσή της απέσπασε, και δικαίως, το θαυμασμό στα μήκη και τα πλάτη του ποδοσφαιρικού πλανήτη! Ναι ρε η ΑΕΚ μας!!!!!!!

✓Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ με καταπληκτικό ποδόσφαιρο, με πάθος, με μαγκιά, με τσαμπουκά, μα πάνω απ’ όλα με ψυχή βαθιά, πέτυχε μια ΠΑΝΑΞΙΑ ΝΙΚΗ τεράστιας σημασίας ανατρέποντας όλα τα “προγνωστικά” της ηττοπάθειας και της μιζέριας. Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον πρωτομάστορα της επιτυχίας Ματίας Αλμέιδα και στους φοβερούς ποδοσφαιριστές μας. Μπράβο, μπράβο, μπράβο της Α.Ε.Κ παλικάρια!!!

✓ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ! Το καταλάβατε;;; Το χωνέψατε;;; Το εμπεδώσατε;;; Α.Ε.Κ σημαίνει να κοιτάς τα θηρία στα μάτια και αυτά να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Α Ε.Κ σημαίνει πολεμάω, διεκδικώ, κατακτώ τα πάντα, με το σπαθί και την αξία μου! Α.Ε.Κ σημαίνει πως τα πύρινα όνειρα και οι υψηλές προσδοκίες δεν σταματούν πουθενά!

✓ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ... φέρτε μας τη ΝΙΚΗ από τη λεωφόρο! Συντρίψτε το δύστυχο τριφύλι με την… κλασική ενδεκάδα του θριάμβου! Δηλαδή : 1) Ψυχή 2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά!

✓ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Για τους στόχους μας! Για την επανεδιεκδίκηση της Κούπας του Πρωταθλήματος! Για την Τιμή, το Όνομα και την Ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Η “συνταγή” είναι γνωστή και δοκιμασμένη από… τη Μπράιτον! Εφαρμόστε την ξανά!

✓ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ! Ένας επιπλέον λόγος για την πολυπόθητη μεθαυριανή Νίκη είναι για την ιερή και άσβεστη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού μας Μιχάλη. Δεν χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις και αναφορές. Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί. Η ψυχή του Μιχάλη ζητά δικαίωση σε όλα τα επίπεδα!

✓ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ… Ανάθεμα την ώρα, κατάρα στη στιγμή σκοτώσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί.

✓ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ… “Ξανθέ φονιά, τι σ’ έφερε σ’ αυτήν εδώ τη στέπη; / Μέσα στη νύχτα, φονικό ποιανού έστηνες καρτέρι; / Ποιος σ’ έβλαψε τόσο μακριά; Ποιον ξέρεις; / Ποιος σε ξέρει εδώ που χρόνια εμόχθησε το εργατικό το χέρι να χτίσει την καλύβα του και μια ζωή να φτιάσει; / Νυχτερινέ διαγουμιστή, πώς θες να σε δικάσει το χέρι αυτό που του γκρεμνάς ό,τι από χρόνια χτίζει; / Ποια καταδίκη στο φονιά και στο φασίστα αξίζει;” (στίχοι Φώτη Αγγουλέ)

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός που μάλιστα συνδυάστηκε με το ΝΤΑΜΠΛ από την πρώτη κιόλας χρονιά! Η απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τους “Πειρατές του Ονείρου” και τον πολυδιάστατο, πολύχρονο αγώνα μας!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*CUEVA DE LOS PIRATAS*
*Η στήλη “Cueva de los piratas” είναι πάντα εδώ, στο πλαίσιο των “Πειρατικών Αιχμών”, με αναφορές σε θεατές μα κυρίως αθέατες πλευρές της ζωής της Α.Ε.Κ μα και της ευρύτερης ζωής που βιώνουμε όχι μόνο σαν οπαδοί μα και ως πολίτες.

* Τις πήραμε όλες τις Κούπες! Τα πάντα σήκωσε η ΑΕΚΑΡΑ. Το μόνο που τους αφήσαμε ήταν η κούπα του… καφέ (πικρό της παρηγοριάς)!

* Σούπερ Καπ με ποιον θα παίξουμε φέτος ; Με την ΑΕΚ Β’;;; Κάντε το να γίνει της… !!!

* Οι μίζεροι και οι μίρλες στον… πάγκο τους. Όπως κάθε κατεργάρης!

* Ρε Ζίνι είσαι ποδοσφαιρικό σαΐνι! Μπράβο ρε αλάνι, σε πιστεύουμε πολύ! Φέτος αναμένουμε να είναι η super χρονιά σου!

* Όταν μοχθείς για το καλό, τότε το καλό γίνεται καλύτερο! Πάμε ρε ΑΕΚάραααα!!!

* Αυτή δεν είναι Ομάδα είναι… τρομοκράτες είχε πει παλιότερα ο Μελισσάν! “Επαναστατική Οργάνωση… 1924” θα συμπληρώναμε εμείς (χαχαχα)

* Λιόσια-Οδδυ : Ένας… ειδυλλιακός τόπος, μια εξωτική όαση μέσα στην πόλη! Τύφλα να χει μπροστά τους η Νέα Φιλαδέλφεια! Εεεεε, θυμάστε;;;;;

* Έξω οι γλείφτες και οι κολοτούμπες από την Α.Ε.Κ.

*Οι πόλεμοι και οι βόμβες των διεθνών ληστών γεννούν τα καραβάνια των μεταναστών.

* Δουλέμποροι σκουπίδια, στα τσακίδια…

* Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά ξεριζωμένη!

* Ρίξτε τους τη Δευτέρα μια τριάρα εκεί μέσα, για να καταλάβουν ποια Ομάδα θα είναι Πρωταθλήτρια ΚΑΙ φέτος!

* Μιχάλη ζεις… για πάντα ΑΕΚτζής! Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άνανδροι φασιστοφονιάδες που σου στέρησαν τη ζωή.

* Μέσα σε πένθος διαρκείας η Ελλάδα! Πότε οι φωτιές, πότε οι πλημμύρες και ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει. Κόποι μιας ζωής, σπίτια, περιουσίες, μα πάνω απ’ όλα -πάνω απ’ όλα- αδικοχαμένοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ εξαιτίας μιας διαχρονικής ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ πολιτικής των εξουσιών και των καθεστωτικών πολιτικών που μας καταδίκασαν να ζούμε (όσοι ζούμε) από τύχη!

* Τώρα που γίναμε κρανίου τόπος δεν στήνουμε και τίποτε ανεμογεννήτριες στα καμένα;;; Αφού δεν θα υπάρχουν πλέον δάση, τουλάχιστον να δροσιζόμαστε με τους… ανεμιστήρες της αρπαχτής των διαφόρων αεριτζήδων!

* Το “no politica” εκκολαπτήριο του φιδιού.

* Παίξτε για το Μιχάλη, πάρτε τη νίκη και σηκώστε τη φανέλα με το όνομα του αδερφού μας εκεί μέσα!

* ΚΥΡΙΑ Κατσούρη, Μητέρα όλων των ΑΕΚτζήδων, να ξέρετε ότι είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς. Και θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ, δίπλα σε εσάς και όλη την οικογένειά σας ότι κι αν χρειαστείτε!

* Αρκετά μέλη μα και καλοί φίλοι των Πειρατών του Ονείρου θα είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές! Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης στο Γαλάτσι ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο Γιώργος Βλαχάκης επίσης στο Γαλάτσι με το ίδιο σχήμα. Ο Νίκος Σερετάκης  επικεφαλής της Λ.Σ. στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Ο Νικόλας ο Αγγελίδης υποψήφιος με τη Λ.Σ. στην Περιφέρεια Αττικής. Επίσης “συσπειρωμένοι” και στο πολύπαθο Μενίδι ο Γιάννης Γαλανός και ο Άγγελος Αμοργιανιώτης. Κι ο Σταύρος Βασίλακας και ο Άρης Παπαδοκωστόπουλος με την Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών στο Γαλάτσι. Όλοι τους βέροι ΑΕΚτζήδες μα και σπουδαίοι άνθρωποι κι αγωνιστές στον κοινωνικό στίβο.

* Να πούμε ότι δεν στενοχωρηθήκαμε για το “Χ” (1-1) με τον γαύρο; Ψέματα θα ήταν. Αλλά υπομονή… και θα ψηθούν για τα καλά στο τηγάνι!

*Εχσάν Χατζησαφί υποκλινόμαστε στο φιλότιμο, την αυτοθυσία και την ψυχή που καταθέτεις για την Α.Ε.Κ μας. Να σαι πάντα γερός ρε μάγκα.

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Είθε να επαναληφθεί η εποποιία της Α.Ε.Κ του Μπάρλου στην Ευρώπη!

* Παντού και πάντα ΜΟΝΟΝ Α.Ε.Κ ρεεεεε!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ 
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ