AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα γίνει κεκλεισμένων ή με κόσμο τελικά το ματς της ΑΕΚ στη Λαμία; Τι λένε οι γηπεδούχοι…

Δημόσια πήρε θέση ο ΠΑΣ Λαμία με αφορμή την απόφαση της ΔΕΑΒ για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει πως έχουν τοποθετηθεί έγκαιρα όλες οι κάμερες. Μάλιστα τονίζεται πως οι τρεις από αυτές παραλήφθηκαν από το εξωτερικό και τοποθετήθηκαν σήμερα, 65 ώρες πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης στο «Αθανάσιος Διάκος». Επομένως, οι «κυανόλευκοι» είναι εντός του χρονοδιαγράμματος.

Στη σχετική ανακοίνωση, κάνουν έκκληση στους αρμόδιους να επανεξετάσουν την απόφαση τους και αναρωτιούνται «αν πράγματι θέλουν τον κόσμο στα γήπεδα», αφού η απόφαση της Επιτροπής δείχνει το αντίθετο.

Η ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερωθήκαμε στις 22:11 (!) το βράδυ της Πέμπτης 7/3 με έγγραφο από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ότι εξαιτίας της μη ολοκληρωμένης λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, (λόγω έλλειψης 3 καμερών που είχε γίνει η παραγγελία από το εξωτερικό και παρελήφθησαν εχθές και η τοποθέτησή τους έχει ήδη σήμερα ολοκληρωθεί) ο αγώνας της Κυριακής 10/3 (65 ώρες πριν) με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών!!

Πληροφορούμε ωστόσο τον φίλαθλο κόσμο ότι πλέον το ΔΑΚ Λαμίας είναι 100% σύννομο και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις διεξαγωγής ασφαλούς αγώνα και καλούμε όλες τις αρμόδιες Αρχές για έλεγχο και πιστοποίηση της σύννομης λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης του γηπέδου μας, 55 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Και τελικά αναρωτιόμαστε: Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι;