AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέπει να το διορθώσει στα πλέι οφ: Οκτώ χαμένοι βαθμοί μετά το 85’, τέσσερις μετά το 94’

Η ΑΕΚ βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της. Δεν υπάρχει συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά αγώνων με μικρομεσαίες ομάδες και για να μην χαθεί το φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει αυτό να το διορθώσει στη διαδικασία των πλέι οφ.

Για τέταρτη φορά την τρέχουσα περίοδο οι κιτρινόμαυροι έχασαν δύο βαθμούς σε παιχνίδι που κρατούσαν τη νίκη δεχόμενοι γκολ μετά το 85ο λεπτό, ενώ είναι η δεύτερη φορά που ισοφαρίζονται μετά το 94′.

Συγκεκριμένα:

Στην 10η αγωνιστική, στις 4 Νοεμβρίου, η ΑΕΚ ισοφαρίστηκε στο τελικό 1-1 από την Κηφισιά από τον Βαφέα στο 85’.

Στις 21 Δεκεμβρίου, για την 15η αγωνιστική, η «Ένωση» δέχτηκε ψυχρολουσία από τον Πανσερραϊκό με τον Θυμιάνη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Αθανασιάδη και να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 94’.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2024, για την 22η αγωνιστική, η κεφαλιά του Κεντζιόρα στο 89’ στέρησε στην ΑΕΚ τη νίκη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Και χθες, στις 3 Μαρτίου, για την 26η αγωνιστική, το πέναλτι από το χέρι του Βίντα επέτρεψε στον Μορόν στο 97′ να ισοφαρίσει για τον Άρη σε 3-3 στο «Βικελίδης».

Συνολικά, οκτώ χαμένοι βαθμοί που στοιχίζουν ακριβά στην πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Η Ένωση παραλίγο να… γκελάρει και στις 28 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ατρόμητο στην “Αγιά Σοφιά”, όταν ο Σιντιμπέ αποβλήθηκε κάνοντας πέναλτι και ο Ανγκιέλσκι είχε ισοφαρίσει στο 89’, με τον Γκατσίνοβιτς-ωστόσο-να χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη (2-1) με πέναλτι στο 95’.