AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λιούμπισιτς στέλνει μήνυμα στον Ντάλιτς

Οι Κροάτες αποθεώνουν τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ο οποίος βρίσκεται τα πατήματά του στην ΑΕΚ, έχει σκοράρει δύο γκολ και δείχνει πως όποτε του δόθηκε η ευκαιρία έκανε τη… δουλειά του. Ο 24χρονος μέσος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ανατροπής στο 4-2 της Ένωσης επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρκετά είναι τα ΜΜΕ της Κροατίας που φιλοξενούν άρθρα για τις επιδόσεις του και ένα εξ αυτών, θέτει ήδη θέμα… κλήσης του στην Εθνική ομάδα της Κροατίας. Ο Λιούμπισιτς, που είναι γεννημένος στη Βιέννη, έχει αγωνιστεί τόσο με την Αυστρία U21 όσο και με την Κροατία U21 και υπήρξε ερωτηματικό ποια εθνική ανδρών θα εκπροσωπήσει. Τον Νοέμβριο του 2022 αποφάσισε ότι ήθελε να εκπροσωπήσει την Κροατία στο μέλλον αποκτώντας μάλιστα κροατική υπηκοότητα, δηλώνοντας πως η Κροατία είναι στο αίμα του.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια συζήτηση στην Κροατία περί κλήσης του στην Εθνική. Η οποία φαίνεται να ξανά ανάβει τώρα, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ΑΕΚ. «Με την αποχώρηση του από τη Ντινάμο για την ΑΕΚ, ο Λιούμπισιτς δεν ήταν τόσο συχνά στο μάτι του προπονητή Ζλάτκο Ντάλιτς, αλλά στέλνει ένα μήνυμα στον Κροάτη τεχνικό από μακριά με τις εμφανίσεις του. Στην ΑΕΚ πήγε πρόσφατα αλλά η προσαρμογή του υποψήφιου για την εθνική Κροατίας ποδοσφαιριστή, προχωρά γρήγορα! Ο πρώην παίκτης της Ντινάμο, πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ και ήταν καθοριστικός για την ΑΕΚ στην επικράτηση επί του ΠΑΣ καθώς το γκολ ήρθε στο 74’» τονίζει η ιστοσελίδα «dnevno».

Την ίδια ώρα η index, αναφέρει: «Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς σκόραρε ξανά για την ΑΕΚ. Έχει ήδη πετύχει δύο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές με την ΑΕΚ, δείχνοντας τη μεγάλη ενίσχυση που προσφέρει προς την ομάδα του και παράλληλα το γεγονός πως δεν είχε πραγματική ευκαιρία να δείξει πράγματα στη μεσαία γραμμή στη Ντιναμό».