AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για να πάει ως πρώτη στα πλέι οφ θέλει η ΑΕΚ στο Χαριλάου

Η ΑΕΚ καλείται να κλείσει μια τετράδα αγώνων με νίκη ώστε να πάει ως πρώτα στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ. Και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να φύγει με το διπλό σήμερα (19:30, Novasports Prime) από το Χαριλάου απέναντι στον Άρη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει πως το έργο των ποδοσφαιριστών του δεν θα είναι εύκολο. Το είδε άλλωστε και στα ματς του Κυπέλλου απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ενώ προβληματίστηκε έντονα έως ότου έγινε έξαλλος από την εμφάνιση των παικτών του για 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο είδε τα πράγματα όπως τα ήθελε και ηρέμησε.

Πλέον ο Αργεντίνος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου της τελευταίας στιγμής δύο μόλις απουσίες. Αυτές των Γκατσίνοβιτς και Ζίνι. Όλοι οι υπόλοιποι κιτρινόμαυροι είναι στη διάθεσή του μεταξύ αυτών και ο Αραούχο που αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα στο νικηφόρο 4-0 της ΑΕΚ Β επί του Απόλλωνα Πόντου όσο και ο Ρότα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και ο Κάλενς που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Έτσι λοιπόν αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Αλμέιδα μια πιθανή 11άδα μπορεί να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Ρότα ως δεξί μπακ και Πήλιος ως αριστερό με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βίντα και Κάλενς. Σε ρόλο 6αριού ο Γιόνσον και σε θέση “8” ο Πινέδα. Άμραμπατ και Ελίασον στα “φτερά” με τον Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Πόνσε.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος
Α’ Βοηθός: Πολυχρόνης Κωσταράς
Β’ Βοηθός: Λάζαρος Δημητριάδης
4ος διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος
VAR: Κλέι Ρουπέρτι (Ολλανδία)