AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιούμπισιτς: Μου ταιριάζει το ποδόσφαιρο της ΑΕΚ – Οι οπαδοί μας είναι… τρελοί

Συνέντευξη στο αυστριακό Kicker έδωσε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μιλώντας για την παρουσία του στην ΑΕΚ, τον τρόπο παιχνιδιού αυτής, την προτίμησή του να παίζει στη μεσαία γραμμή αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά ο 24χρονος μέσος είπε για…

 -το πρώτο του διάστημα στην ΑΕΚ: «Έχω αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση εδώ. Το σημαντικό είναι ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα αμέσως. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα καταφέραμε με ”φρέσκα” πρόσωπα από τον πάγκο να γυρίσουμε το ματς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική, οι οπαδοί μας εδώ είναι… τρελοί».

-το ποδόσφαιρο που παίζει η Ένωση: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ γρήγορο, τεχνικό ποδόσφαιρο, το είχα δει όταν παίξαμε με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League με Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αυτό μου ταιριάζει. Μπορώ να εξελιχθώ εδώ. Η μετακόμιση στην ΑΕΚ ήταν ακριβώς το σωστό βήμα».

-τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Η θέση μου είναι στην μεσαία γραμμή. Εκεί βλέπω τις μεγαλύτερες δυνατότητες εξέλιξης μου. Τώρα θέλω να συνεχίσω να επιταχύνω, όπως έκανα πάντα, και να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ».

-το ερχόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη: «Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Άρη, παίζουν και καλό ποδόσφαιρο».

-την εθνική Κροατίας: «Οι παίκτες της ομάδας μας παίζουν όλοι σημαντικούς ρόλους σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Το μεγαλύτερο όνειρό μου θα ήταν να παίζω με τη “Χρυσή Γενιά” της Κροατίας. Με σπουδαίους παίκες όπως ο Λούκα Μόντριτς ή ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς που έχουν κάνει τόσα πολλά για τη χώρα μας».