AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκριση στα Ημιτελικά η ΑΕΚ

Πανέτοιμη να κάνει το «2Χ2» στα Προημιτελικά των πλέι οφ είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται το Σάββατο (30/03, 19:00) στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού τον ΠΑΟΚ, για τον 2ο Προημιτελικό της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν 3-0 σετ την Τετάρτη (27/03) του Θεσσαλονικιών και θέλουν απλά… δύο σετ, προκειμένου να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στα Ημιτελικά.

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση που και τα δύο διαγωνιζόμενα Σωματεία έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και 0 βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται «Χρυσό Σετ -Golden set» στους δεκαπέντε (15) πόντους με απαραίτητη διαφορά δύο πόντων.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιουνούς Οτσάλ, έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του.

Σε αυτήν την κρίσιμη «μάχη» άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ που καλείται να γεμίσει το γήπεδο. Λεπτομέρειες σχετικά ΕΔΩ.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

H αθλήτρια της ΑΕΚ, Σάρα Τσάριτς δήλωσε στο aek.gr: «Αυτός θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα… Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι σίγουρο πως θα τα δώσει όλα. Εμείς πρέπει απλώς να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, όπως και στα δύο προηγούμενα ματς. Παρόλο που είχαμε σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια αυτών τω παιχνιδιών, καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αν παραμείνουμε ψύχραιμες και δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Η αθλήτρια της «Ένωσης», Μαρίνα Στάικου δήλωσε επίσης: «Κάναμε μια σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο γύρω των πλέι οφ. Παρά την δύσκολη έδρα και την μαχητικότητα του αντιπάλου, μείναμε συγκεντρωμένες και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμες για το επόμενο βήμα έχοντας και το αβαντάζ των πόντων και της έδρας για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».