AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό… πλέι οφ στην κιτρινόμαυρη Μυτιλήνη η ΑΕΚ Β

H ΑΕΚ Β νίκησε 2-0 τον Αιολικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης σε αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 52′ ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδόση Μαχαίρα και ο Αλέξης Γκολφίνος στο 83′ μετά από ασίστ του Χαμέντ Καντέρ Φοφανά.

Η ΑΕΚ Β κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη, με την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά μια θέση στην πρώτη πεντάδα του Α’ Ομίλου και στα play off. Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου υποδέχεται τον Μακεδονικό στο Σεραφείδειο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας είχε τη συμπαράσταση περίπου 150 οπαδών της ΑΕΚ από την πόλη της Μυτιλήνης και όλη τη Λέσβο.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Ιγκνιάτοβιτς (73′ Κολλαράς) Ντίμοφ, Καρανίκας, Σρνιτς (83’΄Νούλας) Μπενίτεζ (88′ Κριμιτζάς) Τριανταφυλλάκος, Γιοκέ (63′ Μπαλογιάννης) Ζάκαριτς, Ζιβογίνοβιτς.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα (72′ Σαμπανάτζοβιτς) Τζ. Γκαρσία (64′ Κάτσικας) Ρουκουνάκης (46′ Χριστόπουλος) Μαχαίρας (86′ Τιεϊ) Θεοδωρίδης (72′ Γκολφίνος).