AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τη Λαμία ξεκινά η αντεπίθεση για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα!

Από τη Λαμία ξεκινά τις υποχρεώσεις της για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κοντράρεται σήμερα (17:00, Cosmote Sport 1) με την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα των πλέι οφ έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη.

Σ’ ένα παιχνίδι που πέρασε από σαράντα κύματα και τελικά θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών διότι η  ΔΕΑΒ γνωστοποίησε πως οι κάμερες στο «Αθανάσιος Διάκος» δεν λειτουργούν πλήρως όπως αρμόζει ο νέος νόμος. Από την πλευρά της, βέβαια, η ομάδα της Φθιώτιδας υποστήριξε ότι η Αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε στις επανειλημμένες κλήσεις της για να μεταβεί στο γήπεδό της και να επιβεβαιώσει την τοποθέτηση των καμερών.

Μάλιστα, η ΑΕΚ μέσω δικής της ανακοίνωσης, αφού εξήγησε ότι είχε εξασφαλίσει το άνοιγμα κερκίδας για την κάλυψη των αναγκών του κόσμου της, τόνισε στους φίλους της να σεβαστούν την τελική απόφαση και να μείνουν μακριά από το «Αθανάσιος Διάκος».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή όμως πηγαίνει στο ματς χωρίς τον τιμωρημένο Τσούμπερ και τους τραυματίες Άμραμπατ, Φερνάντες, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι, ενώ έχουν επιστρέψει οι Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Σύμφωνα με τα παραπάνω μια σκέψη του Ματίας Αλμέιδα σε σχηματισμό 4-4-2 είναι να ξεκινήσει το σημερινό παιχνίδι με τους εξής παίκτες: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Ελίασον, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Πινέδα, Πόνσε, Μάνταλος.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
Α’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης
Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Ψάρρης
4ος διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης
VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς