AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: Χαρούμενος για την πορεία της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη Nova για την “μάχη” στην κορυφή της Super League, τα playoffs, αλλά και τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

«Προσπαθούμε να επαναφέρουμε τους παίκτες μας από την κούραση, αλλά πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν παίξει, έχουμε τις ίδιες μέρες ξεκούρασης, είμαστε καλά, με όρεξη».

Πως σκέφτεται το ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη: «Με ηρεμία, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παίξουμε αυτό το ματς με τον Άρη και μετά έχουμε τα πλέι οφ. Είμαι χαρούμενος και για εμάς αλλά κυρίως για το ελληνικό πρωτάθλημα, που υπέχει ανταγωνισμός τον οποίο θα δούμε και στα πλέι οφ».

Πέρυσι έλεγε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, φέτος βλέπουμε ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό: «Είμαστε πολύ κατά νομίζω και πιστεύω θα είναι παρόμοιο».

Πως περιμένει τον Άρη και αν περιμένει ίδιο ματς με αυτά του Κυπέλλου; «Θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι καθώς ούτε ο αντίπαλος έχει αλλάξει στυλ ούτε εμείς. Και στα δυο ματς που παίξαμε, τα πήγαμε καλά, προφανώς το τελευταίο παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι αλλά πήγαμε καλά».

Για το γεγονός πως ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε την ΑΕΚ την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος: «Να τον ευχαριστήσω, είναι πολλές οι ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και ο Άρης κάνει μια καλή χρόνια, θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι».