AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Λεοντείου Σχολής Αθηνών και του Μαριανού σχολείου Sants Les Corts της Βαρκελώνης επισκέφτηκαν την Αγιά Σοφιά

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Λεοντείου Σχολής Αθηνών και του Μαριανού σχολείου Sants Les Corts της Βαρκελώνης επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP ARENA και ξεναγήθηκαν σε χώρους του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η ξενάγηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε ανταπόδοση της αντίστοιχης των παιδιών της Λεοντείου από τους Καταλανούς σε προηγούμενη επίσκεψή τους στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο προγράμματος αμφίδρομης φιλοξενίας μαθητών.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα προγράμματα ξενάγησης στην OPAP ARENA, η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε κατ’ εξαίρεση, λόγω της παρουσίας επισκεπτών από το εξωτερικό, και κατόπιν πρωτοβουλίας των γονέων των μαθητών της Λεοντείου. Για το λόγο αυτό, οι επιτελείς της ΠΑΕ ΑΕΚ δέχθηκαν τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια των επισκεπτών, Ελλήνων και Ισπανών, που δήλωναν ενθουσιασμένοι από όσα είδαν στο Μουσείο και στους χώρους εντός και εκτός γηπέδου.