AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοσμάς σε Κούγια: Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ – Πήγαινε σε κανένα πρωϊνάδικο!

Κοσμάς και Κούγιας παραλίγο να έρθουν στα χέρια με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να προσπαθεί να κλέψει την παράσταση από την αρχή της κλήρωσης των πλέι οφ της Super league αλλά να παίρνει την απάντησή του.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ συνέστησε στον Αλέξη Κούγια σε έντονο ύφος «αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι! Τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα την σέβεσαι! Θέλατε πρωταθλήματα από αυτά που ήσασταν μπροστά 25 βαθμούς από τον Νοέμβριο και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως παίζεται στα ίσια πλέον, αλλά θα το χωνέψετε».

Ο Κούγιας πέταξε ένα 50 ευρώ προς τον Κοσμά ξεστομίζοντας τα γνωστά λόγια του. Ο Κοσμάς πήρε το 50άρικο, το έσκισε και του πέταξε τα κομμάτια λέγοντας «κόλλα το τώρα με ζελοτέιπ να το δώσεις σε κανέναν φουκαρά από αυτούς που περιμένουν να τους πληρώσεις ή σε κανένα ταξί να πάει στον εισαγγελέα να μεταφέρει αυτά που λες εδώ. Να τελειώνει τώρα εδώ αυτή η παρωδία», ολοκλήρωσε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ και όντως υποχρεώθηκε να σταματήσει την παρωδία η άλλη πλευρά.