AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδερφός Μιχάλη Κατσούρη: Περιμένουμε ακόμα το γιατί – Σπάνε, χτυπάνε, σκοτώνουν και για έναν μαγικό λόγο βγαίνουν έξω (video)

Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη περιμένει δικαίωση. Περιμένει να βρεθεί ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του γιου τους.

Ο αδερφός του, Γιώργος Ζερβογιώργης για μια ακόμα φορά συγκλονίζει με τα λόγια του, τόσο για το «γιατί» που περιμένουν όλοι όσο και για την οπαδική βία.

«Στην οπαδική βία βλέπω ότι δεν υπάρχει τιμωρία. Σπάνε, χτυπάνε, σκοτώνουν και για έναν μαγικό λόγο βγαίνουν έξω. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι εμείς περιμένουμε ακόμα το ”γιατί”.

Γιατί ήρθανε τόσα χιλιόμετρα αυτοί χωρίς να τους σταματήσουν, να κάνουν κάτι… Το ξέρανε όλοι. Άλλο ένα γιατί; Γιατί τους αφήσαν ελεύθερους; Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δικαστούν ποτέ στην πραγματικότητα. Γιατί όταν θα γίνει το δικαστήριο, δεν νομίζω να έρθουν, εκτός από τους δικηγόρους τους», ανέφερε αρχικά στην ΕΡΤ.

Εν συνεχεία, απαντώντας για το τι σκέφτηκε όταν είδε τα βιντεο με την κάθοδο των Κροατών: «Δεν το πίστευα. Εγώ έβλεπα ένα στρατό με αυτοκίνητα, με κουκουλοφόρους στη Φιλαδέλφεια, στο μετρό. Ήταν αδιανόητο. Έβλεπα έναν στρατό. Και πήγαν εκεί που πήγαν και έκαναν αυτό που έκαναν»

Υπενθυμίζεται ότι πλέον έχουν αφεθεί ελεύθεροι και οι 105 χούλιγκαν (102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής) που είχαν προφυλακιστεί για τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς οι δικαστικές Αρχές έκαναν δεκτές τις αιτήσεις αποφυλάκισής που είχαν καταθέσει οι κατηγορούμενοι, επιβάλλοντάς τους περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση εισόδου στη χώρα για να την παρακολούθηση αγώνων και καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ERT NEWS (@ertnews)