AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης!

Στην ΑΕΚ ο Σωτήρης Τσιλούλης με προσύμφωνο. Υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Λεωνίδας Βόκολος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο κόουτς της Λαμίας «έσβησε» όλες τις σκιές που είχαν δημιουργηθεί αναφορικά με τον ξαφνικό αποκλεισμό του Σωτήρη Τσιλούλη από την αποστολή της Λαμίας για το σημερινό παιχνίδι.

Γνωστοποίησε πως ο Έλληνας επιθετικός ενημέρωσε την ΠΑΕ την Παρασκευή πως υπέγραψε προσύμφωνο με την Ένωση για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Και για ευνόητους λόγους οι «κυανόλευκοι» πήραν την απόφαση να τον αφήσουν εκτός πλάνων.

Μάλιστα, χωρίς να το πει ο ίδιος, αυτό που άφησε να εννοηθεί, είναι πως δεν αποκλείεται να μην ξαναχρησιμοποιηθεί γενικότερα από την ομάδα μας. «Ο Τσιλούλης ενημέρωσε μια ημέρα πριν από το σημερινό παιχνίδι, ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε λοιπόν…», ήταν τα λόγια του πριν αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου.

Ο Τσιλούλης, εκ των κορυφαίων της Λαμίας και είναι στην θέση του από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος την τρέχουσα σεζόν (21 συμμετοχές/5γκολ/3ασίστ), έμενε ελεύθερος τον Ιούνιο και μπορούσε να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, από την στιγμή που μπήκε στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Όπως και έγινε, με τον 29χρονο εξτρέμ να έχει προτάσεις από ομάδες, ελληνικές και του εξωτερικού αλλά να υπογράφει στην ΑΕΚ. Η τελευταία κινήθηκε άμεσα αυτή την εβδομάδα και παρότι υπήρχε ήδη προφορική συμφωνία την επίσπευσε και πήρε την υπογραφή του σε 2ετές συμβόλαιο με 360.000 ευρώ καθαρές αποδοχές.