AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τρομερός Γερακιός κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο περιφερειακό πρωτάθλημα

Με άλλη μία σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 03-04/02 στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ στο περιφερειακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αττικής στην κατηγορία των εφήβων.

Ο Γιώργος Γερακιός πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο αποδεικνύοντας ξανά ότι ανήκει στην ελίτ της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας. Αφού πρώτευσε στην φάση των ομίλων, επικράτησε στους «32» του Σβίκερτ-Στάφφορντ του Ρουφ 80 με 3-0 σετ, ενώ στη Φάση των «16» κατέβαλε τον Κερασίδη του ΔΑΟΤ με 3-1 σετ. Στα προημιτελικά κέρδισε τον Φάκαρο του Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 3-2 σετ και στον ημιτελικό τον Κατσαπρακάκη από την Αθηνά Μαγκουφάνα με 3-1 σετ. Στον τελικό της διοργάνωσης ηττήθηκε από τον Κοσμά του ΔΑΟΤ με 3-0 σετ, ενώ με την συγκεκριμένη διάκριση κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του θεσμού.

Αξιόλογη παρουσία είχε και ο Κωνσταντίνος Ζησούλης ο οποίος, αφού προκρίθηκε ως πρώτος από τη Φάση των ομίλων, επικράτησε στους «32» του Νότη από τον ΟΦΝΙ με 3-2 σετ, ενώ στους «16» ηττήθηκε από τον Λιώτση του ΔΑΟΤ με 3-0 σετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.