AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρωταθλητής Ελλάδας Νέων Ανδρών ο Μαδέσης!

Την κυριαρχία της σε ακόμα ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νέων Ανδρών απέδειξε η ΑΕΚ, καθώς πέραν του ομαδικού τίτλου, και το ατομικό αγώνισμα βάφτηκε «κιτρινόμαυρο».

Σε επανάληψη του περσινού σκηνικού εξελίχθηκε και ο φετινός τελικός στο αγώνισμα του Απλού Νέων Ανδρών μεταξύ του Αλέξανδρου Μαδέση και του Ιάκωβου Αϊβατίδη, με διαφορετικό νικήτή αυτή τη φορά. Ο Μαδέσης κατάφερε μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό να κερδίσει τον Αϊβατίδη με 4-1 και να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας διατηρώντας το τρόπαιο και τον τίτλο στο σωματείο μας. Πέρσι ο Αϊβατίδης ήταν αυτός ο νικητής στον αντίστοιχο τελικό, ενώ φέτος έμεινε στην δεύτερη θέση κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Στην πορεία του για τον τελικό ο Μαδέσης είχε «bye» στους «64», ενώ στους «32» επικράτησε του Αλεξούδη της Φιλίας Ορεστιάδας με 3-0 σετ, στους «16» του Κυριόπουλου απο το ΑΣ Γυμνάσιο με το ίδιο σκορ, ενώ στον προημιτελικό κατέβαλε τον Μαλαμούδη του Φοίνικα Αγίας Σοφίας επίσης με 3-0 σετ. Στον ημιτελικό κέρδισε τον Μανωλόπουλο του ΟΕΑ Ρεθύμνου με 4-2 σετ.

Αντίστοιχα ο Αϊβατίδης είχε «bye» στους «64» ενώ στους «32» επικράτησε του Μήτκα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ και στους «16» του Φάκαρου από τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας με το ίδιο σκορ. Στον προημιτελικό κατέβαλε τον Αναστασιάδη του Ποσειδώνα Λουτρακίου επίσης με 3-0 σετ, ενώ στον ημιτελικό κέρδισε τον Κερασίδη του ΔΑΟΤ με 4-2 σετ.

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιωργος Γερακιός ο οποίος είχε «bye» στους «64», ενώ στους «32» επικράτησε του Γιαννούτσου από τον Ιφιτο Πατρών με 3-2 σετ. Στους «16» ηττήθηκε δύσκολα από τον Κερασίδη με 3-2 σετ.

Σημαντική επιτυχία σημείωσαν και στο αγώνισμα του διπλού οι Μαδέσης/Αϊβατίδης οι οποίοι κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Στην πορεία τους προς τον τελικό απέκλειασν κατά σειρά τους Κερασίδη/Λιώτση του ΔΑΟΤ με 3-2, Γιαννούτσο/Γιώτη του Ιφιτου Πατρών με 3-0 και Τιμαμόπουλος/Μηλικούδη, ενώ στον τελικό ηττήθηκαν από τους Κοσμά/Μανωλόπουλο του ΔΑΟΤ και ΟΕΑ Ρεθύμνου με 3-1.

Ο συνολικός απολογισμός της διοργάνωσης για το σωματείο μας ήταν 2 χρυσά και 2 ασημένια.